Jurnalist Realitatea Plus, mort din cauza infecției cu COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Deces,
Deces,

Realitatea Plus a anunțat decesul unui angajat din cauza COVID-19.

Haralambie Stănuțiu, un angajat din regia tehnică a postului de televiziune Realitatea Plus a murit din cauza infecției cu Covid-19. Potrivit Antena 3, bărbatul avea 46 de ani și era internat la Terapie Intensivă, la Institutul „Matei Balș”, starea sa părând iniţial stabilă. Din câte se ştie, angajatul Realitatea Plus nu sufrea de alte afecțiuni majore.
Moartea sa lasă în urmă doi copii orfani de tată. „Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită.
Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Din păcate, cu tot efortul făcut de medicii de la Spitalul Matei Balș de a-l salva, acesta ne-a părăsit în cursul zilei de ieri, îndurerând familia, cunoscuții și întreaga echipă Realitatea Plus. A fost prezent la toate evenimentele importante transmise de televiziunea noastră, era un om vesel, plin de viață. Ne vom aminti mereu cu drag de el.
Drum lin, Bebe!
Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul conducerii postului de televiziune. 
Până acum, la Realitatea Plus au fost identificate 16 cazuri de infecţie cu noul coronavirus, încă o persoană fiind decedată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel