Kate Middleton, diagnostic. Semnul ciudat pentru care e acuzată de bulimie: E un simptom!

Monika Baciu |
Data publicării:
Kate Middleton - FOTO: Captură YouTube@Evening Standard
Kate Middleton - FOTO: Captură YouTube@Evening Standard

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la spital pentru o intervenție medicală planificată și se așteaptă să rămână internată timp de 10 până la 14 zile.

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. Potrivit medicilor, este nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare. Prințesa nu își va relua îndatoririle regale până la Paști.

Motivul operației nu a fost făcut public, dar se crede că nu este vorba de cancer. Prințesa va reveni acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea.

Kate Middleton, istoric medical

Potrivit istoricului său medical, Kate Middleton are o cicatrice de circa 7 cm pe partea stângă a capului, rezultată dintr-o intervenție chirurgicală efectuată când era copil.

Cicatricea a fost observată pentru prima dată în 2011, când prințesa a participat la primul ei angajament regal solo, la o cină privată, la Clarence House. S-a confirmat că este rezultatul unei operații efectuate când era copil, iar detalile despre operație au fost considerate private.

Surse regale au confirmat că a fost vorba despre "o intervenție foarte serioasă", dar au refuzat să ofere mai multe detalii. Chirurgii de la acea vreme au spus că este puțin probabil ca cicatricea să fie rezultatul unei tumori și ar putea să fie cauzată de îndepărtarea unei alunițe.

Vezi și: Ce să nu mănânci niciodată înainte de culcare. Lista cu alimentele recomandate

Kate Middleton - FOTO: Captură YouTube@Evening Standard

Kate Middleton, probleme medicale în timpul sarcinii cu Prințul George

În 2012, Kate a fost spitalizată timp de trei zile din cauza unor grețuri severe de dimineață, în timpul sarcinii cu Prințul George. A suferit din nou de hiperemezis gravidarum, adică o formă extremă a grețurilor matinale, în timpul sarcinilor cu Prințesa Charlotte din 2014 și Prințul Louis din 2018. Această afecțiune a determinat-o pe prințesă să anunțe cele două sarcini mai devreme, înainte de a ajunge la stadiul de 12 săptămâni.

Hipermezis gravidum poate duce la deshidratare severă și pune atât mama, cât și copilul în pericol, pentru că nu pot primi substanțele nutritive esențiale. Kate a dezvăluit în anul 2020 că folosește meditația și respirația profundă pentru a-și controla simptomele.

Vezi și: Pe ce parte a patului să te dai jos dimineața. Dacă faci asta, vei fi mai energic și mai optimist. Care este explicația științifică

Kate Middleton, operație abdominală

La începutul acestei săptămâni, Prințesa a suferit o intervenție chirurgicală abdominală planificată și se așteaptă să petreacă până la două săptămâni în spital. Ea va reveni apoi la Windsor pentru a-și continua recuperarea cu sprijinul familiei sale.

Medicii nu au furnizat date suplimentare despre operație sau despre diagnosticul Prințesei. NHS recomandă respirație profundă, circulație, exerciții de bazin și exerciții de șezut și stat în picioare pentru recuperarea după o intervenție chirurgicală abdominală.

Revenirea lui Kate Middleton la activitățile oficiale va depinde de sfaturile medicale mai aproape de momentul respectiv, dar nu se așteaptă ca Prințesa să se întoarcă la evenimente publice până după Paște, potrivit unui comunicat al Casei Regale. 

Deci aceastea sunt informațiile oficiale primite despre trecutul medical al lui Kate Middleton, deși de-a lungul timpului au apărut mai multe speculații despre bolile sale.

Kate Middleton - FOTO: Captură YouTube@Evening Standard

Kate Middleton, tulburări alimentare

S-a speculat mult despre greutatea lui Kate Middleton de la momentul în care a devenit membră a familiei regale. Mulți au comentat asupra siluetei sale subțiri, iar unii chiar au acuzat-o de anorexie sau bulimie.

În ultimii ani, au circulat numeroase zvonuri cu privire la presupusa luptă a lui Kate cu anorexia sau bulimia. Unii critici afirmă că este supusă unei presiuni extreme pentru a-și menține fizicul subțire datorită rolului ei în cadrul monarhiei.

În ciuda tuturor zvonurilor, adevărul despre sănătatea lui Kate rămâne în mare parte necunoscut. Deși este adevărat că întotdeauna a avut o talie de invidiat, nimeni nu poate afirma în mod definitiv dacă suferă sau nu de un tulburare alimentară.

Vezi și: Cum să scapi de răceală în 24 de ore. Un farmacist a dezvăluit secretul: Asta e cheia pentru a vă însănătoși

Degetele lui Kate Middleton, semn al bulimiei?

Degetele lui Kate Middleton - FOTO: Captură X@Exposing Royals

Conform unei postări pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, de către contul ExposingRoyals, degetele bandajate ale lui Kate Middleton au stârnit îngrijorare cu privire la faptul că ar putea suferi de o tulburare alimentară.

Postarea sugera că degetele rănite ale lui Kate, care au fost văzute bandajate de mai multe ori din cauza unui "accident cu trambulina", erau un semn revelator al faptului că suferea de ceva mult mai sinistru.

"Se pare că este semnul lui Russell - un simptom al bulimiei. Probabilitatea ca aceleași degete să fie rănite în incidente separate în decursul unei luni este foarte mică. Rănile sunt, cel mai probabil, legate de vomă provocată", spunea un comentariu, potrivit The News.

Dacă este adevărat, Kate nu ar fi prima membră a familiei regale care se confruntă cu această tulburare, deoarece Prințesa Diana a vorbit deschis despre propria ei luptă împotriva bulimiei.

Conform biografiei din 1992 a lui Andrew Morton, regretata Prințesă de Wales a început să lupte cu bulimia săptămâna după ce s-au logodit și a durat aproape un deceniu să o depășească.

NHS arată că bulimia este "o tulburare alimentară și o afecțiune de sănătate mentală care implică consumul unei cantități mari de alimente într-un interval foarte scurt de timp și apoi își provoacă voma" pentru a nu lua în greutate.

Vezi și: 9 lucruri pe care nu le știai despre praz. Cât de mult timp poți depozita prazul fără să se strice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel