Kim Kardashian suferă de o boală gravă, FĂRĂ leac. Drama ținută ascunsă de vedetă timp de 10 ani

Kim Kardashian suferă de o boală gravă, ce nu are leac.

Kim Kardashian suferă de psoriazis, o boală dermatologică autoimună ce nu se poate vindeca niciodată, însă se poate ține sub control în stadii medii.

„Am psoriazis peste tot, deja este o provocare”, a declarat Kim în 2019, adăugând că suferă de această boală de peste 10 ani, scrie spynews

Primele simptome au apărut la Kim după o simplă răceală. Atunci, vedeta a observat că au început să îi apară pete roșii pe corp.

„Pentru o secundă, vei avea o mică depresie. Te gândeşti care sunt opţiunile, ce se va întâmpla, cum va arăta viaţa ta, mai ales când eşti în industria entertainment-ului”, a mărturisit ea după aflarea diagnosticului.

În prezent, pentru a ține boala sub control, Kim Kardashian își administrează cortizon injectabil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel