Urmărește dezbaterea live

Liderul OMS Europa: Nu știm dacă vaccinul anti-COVID va ajuta toate grupele de populație

Adisa Codruț |
Data publicării:

Directorul OMS Europa, Hans Kluge, a declarat luni, 14 septembrie, că vaccinul împotriva COVID-19 nu va pune capăt pandemiei.

Directorul OMS Europa, Hans Kluge, a afimat luni, 14 septembrie, la o ședință online a 55 de membri de stat europeni, că ”va mai mai rău, în octombrie și noiembrie va crește mortalitatea” din cauza COVID-19. Acesta a mai a subliniat că vaccinul nu va pune capăt pandemiei. 

”Nici măcar nu știm dacă vaccinul va ajuta toate grupele de populație, avem câteva semne acum că va ajuta un grup, dar nu și pe altul. (n.r. grupe de vârstă, de exemplu). Și, dacă va trebui să comandăm diferite vaccinuri, va fi un coșmar logistic” a mai declarat liderul OMS Europa.

Întreaga declarație a acestuia  poate fi citită pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel