Cum transformi ceaiul în medicament pentru răceală
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Ceaiul cu efecte analgezice și sedative se prepară dintr-o plantă care are multiple beneficii, dacă este consumat corespunzător.
Ceaiul cu efecte analgezice și sedative se prepară din păstăile plantei de mac. Ceaiul de mac este o infuzie preparată din păstăile plantei de mac de opiu. Există preparate disponibile în comerț, dar este obișnuit ca oamenii să își facă singuri ceaiul din materialele vegetale uscate. Păstăile conțin compușii opiacee:
- Codeină
- Morfină
- Tebaină
- Papaverină, notează Opiate Detox Institute.
Ceaiul de mac folosește păstăile care au fost golite de semințe, dar este posibil să se obțină un efect similar din semințele în sine. Semințele nu conțin practic opiacee, dar au unele reziduuri pe suprafețele lor exterioare. Pentru a face un ceai eficient din semințe de mac este nevoie de câteva kilograme de semințe, așa că acesta este de departe cel mai puțin popular preparat.
Ceaiul de mac este folosit pentru proprietățile sale analgezice și sedative. Unii oameni consideră că este un substitut viabil pentru analgezicele eliberate pe bază de rețetă atunci când se confruntă cu dureri cronice. De asemenea, este folosit pentru suprimarea tusei, ameliorarea diareei și inducerea somnului.
Deoarece conținutul de opiacee al plantelor este variabil, în funcție de mediul și condițiile în care au fost cultivate, persoanele care își prepară singure ceaiul nu pot fi niciodată sigure de cât de puternic va fi acesta.
Utilizatorii începători pot folosi doar o singură păstaie, în timp ce utilizatorii experimentați pot folosi până la 15 păstăi pentru fiecare ceașcă de ceai. Mulți cred în mod fals că pot prezice puterea ceaiului după miros și culoare. Ceaiul de mac are un gust extrem de amar și este de obicei aromat cu lemn dulce sau cu o altă aromă puternică pentru a-l face mai ușor de băut.
Efectele ceaiului de mac vor fi resimțite, de obicei, în decurs de 30 de minute de la consumarea acestuia. În funcție de potența sa, efectele pot dura până la opt ore.
Printre efectele dorite ale ceaiului se numără o senzație de căldură și de lejeritate. Acesta produce somnolență, o ușoară euforie și ameliorarea durerii. În cazul în care se ingerează o doză mare, efectele sunt mult mai grave. Acest lucru este deosebit de periculos pentru utilizatorii neexperimentați care beau prea mult ceai sau care beau o infuzie prea puternică.
Printre efectele secundare nedorite se numără înroșirea pielii, pupilele contractate și tulburări de concentrare. Produce efecte gastro-intestinale, cum ar fi greața și constipația. La doze și mai mari, ceaiul poate suprima sistemul respirator, ritmul cardiac și tensiunea arterială. De asemenea, poate provoca vărsături. În acest punct, drogul se poate dovedi fatal, deoarece utilizatorul fie încetează să mai respire, fie inhalează voma.
Dependența fizică și psihologică de ceaiul de mac se poate dezvolta rapid. Persoanele care îl consumă în mod regulat vor constata că trebuie să folosească mai multe păstăi per ceașcă atunci când prepară ceaiul, iar dacă îl consumă timp de mai multe zile la rând pot suferi simptome de sevraj atunci când se opresc.
Atunci când cineva întrerupe utilizarea regulată a ceaiului de mac, acesta produce aceleași simptome ca și retragerea de la orice alt opiaceu. Din punct de vedere fizic, persoana va avea crampe, vărsături, dureri de cap, diaree și anxietate. Există, de asemenea, o dependență psihologică care duce la pofte puternice pentru substanță. Simptomele fizice pot avea nevoie de până la zece zile pentru a dispărea, în timp ce pofta psihologică poate dura mult mai mult.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Ciuperca lui Dumnezeu - ciuperca miraculoasă care te ajută să trăiești mai mult și mai bine.
Ceaiul minune care te încălzește iarna și te scapă de răceli. Medicii îl recomandă pentru imunitate și energie. Iată cum îl prepari.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Acest condiment care te protejează de infecții, reglează glicemia și te scapă de tuse, are efect antibacterian și antiinflamator.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.