Tonic NATURAL detoxifiant care-ți salvează sistemul imunitar cu miere, usturoi, lămâie și ghimbir. REȚETA
Acest amestec de miere, lămâie, ghimbir și usturoi este un remediu NATURAL excelent pentru cei care doresc să-și stimuleze sistemul imunitar în timp ce sunt bolnavi în timpul sezonului rece și gripal sau pentru...
Combinând usturoi, ghimbir, lămâie și miere veți obține un tonic puternic pentru sistemul imunitar, o rețetă de antibiotic natural care vă va face organismul suficient de puternic și capabil să combată cu ușurință o infecție virală, bacteriană sau cu drojdie.
Beneficiile combinației
Toate ingredientele acestui amestec au proprietăți anti-fungice, antivirale și antibacteriene și funcționează sinergic, ceea ce înseamnă că funcționează și mai bine atunci când sunt combinate. Iată ce efecte au:
1) Ajută digestia și favorizează detoxifierea. Este, de asemenea, un tonic bun pentru flora tractului digestiv și pentru piele.
2) Excelent pentru infecțiile virale (răceală, gripă). Există, de asemenea, câteva studii care arată eficiența usturoiului împotriva citomegalovirusului, rinovirusului, herpes simplex 1 și 2 pneumonie virală și rotavirus (link direct analiză).
3) Excelent împotriva infecțiilor bacteriene (streptococ, stafilococ, helicobacter pylori, mycobacterium tuberculosis, clostridium, klebsiella și alte bacterii responsabile de infecții ale sinusurilor, urechii, plămânilor și tractului urinar).
4) Excelent împotriva infecțiilor cu drojdie. Atât studiile la animale, cât și cele in vitro au arătat că usturoiul este mai puternic decât nistatina, violetul de gențiană și alți șase agenți antifungici reputați în inhibarea infecțiilor fungice.
5) Amestecarea tuturor acestor ingrediente este mai bună decât folosirea fiecăruia dintre ele separat. Efectul lor benefic este sinergic – după cum arată un studiu (link direct studiu) - ceea ce înseamnă că funcționează și mai bine împreună, sporind proprietățile fiecăruia. De exemplu mierea are proprietatea de a concentra proprietățile medicinale ale celorlalte ingrediente (în acest caz usturoiul și ghimbirul). Și lămâia - ajută la absorbția nutrienților cheie și a antioxidanților.
Cum se face tonicul
Această rețetă pentru stimularea imunității este făcută cu patru ingrediente renumite pentru sănătate:
- usturoi proaspăt, zdrobit cremă,
- ghimbir proaspăt, zdrobit cremă,
- lămâie (întreagă)
- miere (mierea de manuka este cea mai puternică).
Adăugați toate ingredientele tăiate mărunt într-un blender și amestecați câteva secunde până când totul se transformă într-o pastă.
Amestecul conține nu numai suc, ci și fibre din întregul fruct / legumă, ceea ce îl face și mai benefic pentru microbiomul intestinal.
-
De ce se îngrașă părul. Produsele pe care le folosești greșit27.11.2025, 22:45
-
Insuficiența cardiacă stângă: simptome care nu trebuie ignorate27.11.2025, 20:41
-
-
Infecţiile cu HIV sunt adesea depistate prea târziu în Europa27.11.2025, 19:15
-
Boala celiacă: semne timpurii și simptome ascunse27.11.2025, 17:46
Cum să ții țânțarii la distanță. Trucuri care sigur funcționează
Cele 4 trucuri care țin țânțarii departe de tine și de casa ta.
Sucul de morcov și ghimbir: 5 motive uimitoare să îl bei mai des
Sushi, secretul japonezilor pentru longevitate. Bilic: Ne învață că e sănătos să mănânci pește crud. Sosul de soia, ridichea murată și wasabi împiedică multiplicarea bacteriană
Acesta este secretul japonezilor pentru longevitate. Alimentul care îți prelungește viața.
EXCLUSIV Greșeala pe care o faci când pui sare pe mâncare. Obiceiul transformă mâncarea în otravă: Nu e folosită așa cum trebuie
Cum să închei corect un post. Alimentele ideale pentru digestie după post
Îndulcitorii artificiali fac mai mult rău decât o prăjitură întreagă. Cea mai sigură variantă pentru un dulce "nevinovat"
Smoothie cald pentru imunitate. Rețeta simplă pe care o vei iubi
Lucrul pe care trebuie să îl știi înainte să mai mânânci ardei copți. Ce se întâmplă în corp când îi consumi
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Fructele și legumele congelate, beneficii. Dr. Bogdan Pascu: Au o densitate nutritivă mai mare
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Ai pus murături anul acesta? Cât timp trebuie să aștepți până să le mănânci, de fapt. Cum știi că murăturile sunt gata
Laura Cosoi, rețetă de "coaste de porumb": Un snack ideal pentru o zi toridă de vară
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă. Remediul banal pe care nu l-ai știut până acum
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Trucul pe care îl vei adora
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
Cel mai simplu sirop naturist pentru imunitate. 3 ingrediente din bucătăria ta
Dieta cu murături: cum să slăbești rapid și să îți crești imunitatea. Un singur castravete are doar 10 calorii
Cum să gătești cartofii corect pentru a nu crește colesterolul: greșeala pe care multă lume o face
Cum să faci prăjituri fără zahăr dar la fel de delicioase. Trucul pe care puțini îl știu
Chai Latte: ce este și de ce ar trebui să îl bei în fiecare dimineață, conform studiilor medicale
Murături fermentate sau murături îndulcite: care sunt mai sănătoase. Cea mai bună alegere pentru stomac
10 smoothie-uri sub 300 de calorii fără zahăr adăugat. Răsfăț sănătos plin de vitamine și minerale
Pască fără aluat. Chef Sorin Bontea, rețeta simplă care face furori. Cum trebuie puse stafidele CORECT
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Le poți face în 10 minute. E desertul iernii
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Un desert rapid pentru weekendurile de iarnă. Trebuie să-l încerci.
Budinca de chia, mai puternică decât orice dietă: 5 rețete delicioase. Cum să slăbești simplu și rapid
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
