EXCLUSIV Mic dejun în post. Cori Grămescu ne spune câteva variante delicioase

fructe_padure_desert_dieta_slabire_iaurt_72893500 Minte în cea mai bună formă: o dietă sănătoasă ajută întotdeauna

Nutriționista Cori Grămescu reamintește că ar fi bine să nu sărim peste nicio masă principală a zilei la Interviurile DC News și Spectacola.

Aportul caloric de proteine este marea provocare a alimentației în post, spune nutriționista Cori Grămescu. La Interviurile D News și Spectacola, ea a oferit variante de mic dejun în post. 

”Dimineața prefer versiunea cu proteine mai concentrată, deci din zona tofu împreună cu hummus - două surse de proteine vegetale; pe mai multe persoane le balonează acestea; trebuie spus că și obișnuința de a consuma alimente se antrenează în timp; dacă mâncăm prima dată s-ar putea să ne baloneze, dar după o săptămână lucrurile se simt deja mai bine. Ca alegere personală - o porție de tofu, o porție de hummus, o felie de pâine proteică, o pâine bogată în celule integrale cu maia. Și o cantitate semnificativă de legume. Mănânc multe legume - un ardei întreg, câteva roșii, una-două, câteva ridichi.

Pentru cei care preferă mic-dejunurile dulci - iaurt de cocos, cu chia, fructe de pădure și niște fulgi de migdale. Eu prefer să încep ziua cu alimente sărate”, afirmă nutriționista Cori Grămescu.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250