De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Nutriționista Cori Grămescu reamintește că ar fi bine să nu sărim peste nicio masă principală a zilei la Interviurile DC News și Spectacola.
Aportul caloric de proteine este marea provocare a alimentației în post, spune nutriționista Cori Grămescu. La Interviurile D News și Spectacola, ea a oferit variante de mic dejun în post.
”Dimineața prefer versiunea cu proteine mai concentrată, deci din zona tofu împreună cu hummus - două surse de proteine vegetale; pe mai multe persoane le balonează acestea; trebuie spus că și obișnuința de a consuma alimente se antrenează în timp; dacă mâncăm prima dată s-ar putea să ne baloneze, dar după o săptămână lucrurile se simt deja mai bine. Ca alegere personală - o porție de tofu, o porție de hummus, o felie de pâine proteică, o pâine bogată în celule integrale cu maia. Și o cantitate semnificativă de legume. Mănânc multe legume - un ardei întreg, câteva roșii, una-două, câteva ridichi.
Pentru cei care preferă mic-dejunurile dulci - iaurt de cocos, cu chia, fructe de pădure și niște fulgi de migdale. Eu prefer să încep ziua cu alimente sărate”, afirmă nutriționista Cori Grămescu.
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Ai dureri de cap? Acest truc simplu de pe mână te poate salva. Cum te poți simți mai bine în câteva minute.
Adormi instant! Trucul din medicina chineză care funcționează în 60 de secunde. Medicii sunt uimiți. Încearcă această tehnică secretă a chinezilor.
De ce ar trebui să-ți bagi picioarele în apă cu sare cel puțin o dată pe săptămână. Cele 5 efecte uimitoare de care trebuie să afli.
6 plante mediteraneene care protejează împotriva bolilor cardiovasculare. Au un efect major.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.