Lora, reacție adversă la rapel: ce simptome severe a avut

Adisa Codruț |
Data publicării:
Lora a avut reacții adverse severe la doza de rapel
Lora a avut reacții adverse severe la doza de rapel

Lora  a mărturisit că a avut reacții adverse la rapel, destul de severe.

Lora, care îi ține locul Adelei Popescu în emisiunea „Vorbește lumea”, a fost înlocuită, la rândul, ei de Anna Lesko. Lipsa frumoasei artiste a stârnit un val de curiozități în mediul online, însă în urmă cu puțin timp a dezvăluit chiar ea care este motivul pentru care a lipsit.

Lora a mărturisit că în urma rapelului s-a simțit foarte rău, motiv pentru care și-a anunțat echipa că va lipsi din emisiune. 

"Marți am avut rapelul. Am ajuns acasă și prima dată m-a luat somnul,  dar nu știam dacă este de la frică. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie super bună. În timpul emisiunii m-a luat așa o chestie. Eram cu o stare de...”

Citește continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel