Loteria Română: A doua extragere la Loteria de Vaccinare are loc duminică, 10 octombrie

Dana Lascu |
Data publicării:
Loteria Vaccinării. Foto: MS
Loteria Vaccinării. Foto: MS

A doua extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare va avea loc duminică, 10 octombrie, şi va fi difuzată la orele 20:50 la postul de televiziune naţional, potrivit unui comunicat remis vineri de Loteria Română. Pentru extragerea de duminică 10 octombrie înscrierile s-au închis astăzi la ora 12.00. Iată cum te înscrii la următoarele extrageri de la Loterie:

La această a doua extragere de la Loteria de Vaccinare (din 10 octombrie) participă numerele de ordine din intervalul 518.187 - 1.344.170, corespunzătoare participanţilor cu schema de vaccinare completă înscrişi până vineri, 8 octombrie, la orele 12:00, conform Regulamentului competiţiei, se menţionează în comunicat.

La această a doua extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Cum te înscrii:

Înscrierea persoanelor pentru Loteria Vaccinării se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro.

După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei pași simpli:

Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.

Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.

Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.

După parcurgerea celor trei pași, veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi și numărul unic de participare.

În cazul în care ai deja certificatul de vaccinare emis, te loghezi pe portalul https://certificat-covid.gov.ro, îți vizualizezi certificatul de vaccinare și la final vei observa că ai căsuța unde te poți înscrie la Loteria  Vaccinării.

Rezultatele exatragerilor

Serviciul de Telecomunicații Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12:00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de către Loteria Română.

La extragerile care au loc duminica vor fi acordate 81 de premii săptămânale (80 de premii a câte 10.000 lei şi un premiu mare săptămânal de 100.000 lei), 3 premii lunare (câte un premiu în ultima săptămână a fiecărei luni de 300.000 lei) şi două premii la finalul Loteriei Programului naţional de vaccinare, în luna 3, săptămână 14, respectiv un premiu de 500.000 lei şi premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

Potrivit Loteriei Românie, fiecare participant va avea 4 şanse de câştig: un premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, un premiu de 300.000 lei, un premiu de 500.000 lei şi premiul cel mare in valoare de 1.000.000 lei.

Pe 31 decembrie va avea loc extragerea finala la Loteria de Vaccinare. Premiile acordate la această extragere vor fi în valoare de 500.000 de lei şi marele premiu va fi de 1.000.000 de lei.

Conform reprezentanților Loteriei Naționale, procedura se va desfășura după cum urmează: dacă te-ai înscris la Loteria Vaccinări pănâ vineri (8 octombrie) până la ora 12.00, intri automat la extragerea de duminica 10 octombrie. De asemenea, tot automat vei fi inclus și în extragerea lunară care va avea loc pe 31 octombrie și la cele două extrageri extraordinare de la final, din 31 decembrie (una pentru premiul de 500.000 de lei, alta pentru cel de 1 milion de lei).

Dacă te-ai înscris la Loteria Vaccinării pe 8 octombrie după ora 12.00, vei intra automat în tragerea de duminica cealaltă (17 octombrie), apoi în extragerea din 31 octombrie (cea lunară) și la cele doua extrageri speciale din 31 decembrie.

Detalii suplimentare:

Se consideră schemă completă, efectuarea a două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson.

Dacă aveți deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completă (1/1, 2/2), înscrierea la Loteria Vaccinării se face din interfața de vizualizare a certificatului (Secțiunea „Listă certificate”).

Înscrierea se poate realiza individual de către persoana vaccinată sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate.

Ridicarea premiilor

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Câştigătorii îşi pot ridica premiile săptămânal pe baza prezentării actului de identitate, în intervalul marţi-vineri, între orele 9:00 - 14:00 de la casieriile Loteriei Române, astfel: premiile în valoare de 100.000 de lei, 300.000 de lei, 500.000 de lei şi 1.000.000 de lei de la sediul central al Loteriei Române, iar cele în valoare de 10.000 de lei de la sediile punctelor de lucru judeţene ale Loteriei Române. Revendicarea premiilor se poate face în termen de 30 de zile de la data extragerii.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel