Lucrările de reabilitare ale Clinicii de Oncologie Târgu Mureș, încep în decembrie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Clădirea Spitalului Județean din Târgu-Mureș  Facebook SCJU Târgu-Mureș
Clădirea Spitalului Județean din Târgu-Mureș Facebook SCJU Târgu-Mureș

Lucrările de reabilitare la Clinica de Oncologie care ține de Spitalul Clinic Județean din Târgu Mureș, vor începe în luna decembrie, în urma acordului exprimat, în ședința de astăzi, de Consiliul Județean Mureș, proprietarul clădirii.

„Spitalul Clinic Județean Mureș a finalizat procedura de licitație pentru demara lucrările de reabilitare a Secției de Oncologie și a încheiat un contract cu SC Mansart Corporate SRL. Având în vedere că imobilul în care funcționează Secția de Oncologie se află în proprietatea Consiliului Județean, pentru realizarea investiției este necesar acordul proprietarului. Astfel în ședința de azi consilierii județeni au votat proiectul de hotărâre ce vizează exprimarea acordului în vederea derulării investiției 'Lucrări de construcții, reabilitare energetică și lucrări conexe la secția de oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș'. Valoarea totală a investiției este 11.968.423 lei cu TVA inclus. Durata de implementare a obiectivului de investiții este 12 luni, lucrările urmând a fi demarate în cursul lunii decembrie", au arătat reprezentanții CJ Mureș, citatați de Agerpres.

Pe lângă lucrările de modernizare interioară și exterioară a clădirii și creșterea confortului pacienților și personalului medical, proiectul prevede și extinderea clădirii actuale astfel încât să se asigure o legătură cu noul buncăr pentru radioterapie, aflat în construcție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel