MAI: prefecții au obligația de a transmite constant informațiile de interes

Adisa Codruț / 05 Martie 2020 / 15:40
Covid-19
Covid-19

La videoconferința de azi, ministrul de Interne Ion Marcel Vela le-a cerut prefecților să transmită constant informații legate de coronavirus.

Informații, coronavirus. O informare a Grupului de Comunicare Strategică arată că ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a condus joi, 5 martie, la sediul MAI, o ședință în sistem videoconferință cu prefecții și membrii comitetelor județene pentru situații de urgență despre coordonarea măsurilor dispuse la nivel central și județean pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

”Ministrul Afacerilor Interne a amintit obligativitatea prefecților de a transmite constant informațiile de interes, consultându-se, permanent, cu Grupul de Comunicare Strategică format la nivel central. Prelucrarea personalului din teritoriu este necesară și se face în mod constant în scopul coordonării și aplicării unitare a măsurilor dispuse de la nivel central. De asemenea, prefecților li s-a transmis să asigure permanența, să actualizeze modul în care se face înlocuirea personalului implicat în gestionarea situațiilor legate de virusul COVID – 19 (coronavirus) și să ofere sprijin Direcțiilor de Sănătate Publică pentru realizarea anchetelor epidemiologice”, se arată în informare.

La ședință au participat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, secretarul de stat pentru relația cu instituțiile prefectului, Gheorghe Sorescu. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy