Urmărește dezbaterea live

Medic român din Spania: Am preferat să-i protejăm în acest fel pe doctorii în vârstă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Medicul Cristina Văduva lucrează în Spania și împreună cu colegii s-au organizat în așa fel încât să protejeze de COVID doctorii în vârstă din spital. 

Cristina Văduva, medici români în Spania, spune că toți colegii ei din spital s-au împărţit de la început în două echipe, în funcţie de vârstă. Cei care nu au depășit 50 de ani au preluat cazuri COVID-19, iar medicii mai în vârstă au preluat alte sarcini şi alţi pacienți. 

”Asta a fost iniţiativa noastră, a tinerilor, pentru că ne-am gândit că cei mai în vârstă au mai mult risc, în cazul în care s-ar infecta şi am preferat să-i protejăm în acest fel”, a declarat Cristina Văduva, medic ORL la Madrid.

Potrivit acesteia, Spania nu are spitale COVID şi non-COVID. Fiecare spital se organizează cum știe mai bine și tratează pacienții.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel