Medicamentul care ar trata COVID, chiar și formele critice în 5 zile. Doctorul premierului Netanyahu explică

Adisa Codruț / 09 feb 2021 / 09:47
Medicamente
Medicamente

Cercetători israelieni anunță că au descoperit un posibil tratament pentru infecția COVID: o pastilă care vindecă și formele grave în 5 zile.

Medici și cercetători israelieni au testat cu succes un medicament care ar trata infecția COVID în nicio săptămână. Primele teste susțin că 29 dintre cei 30 pacienți incluși în studiu, care aveau forme medii sau grave de COVID, cărora li s-a administrat o pastilă pe zi din medicamentul denumit EXO-CD24, s-au recuperat în cinci zile.

"Acest medicament minune este un fel de proteină biologică, care se folosește în cercetarea domeniului cancerului. Această proteina calmează sistemul imunitar care se atacă și provoacă probleme mari respiratorii. Proteina este foarte ieftină și se face ușor. Se aplică prin inhalație, se introduce această proteină în plămâni și aici s-a văzut minunea. Inhalația a durat 3 minute și s-a constatat că funcționează pentru formele medii și severe. Se tratează bolnavii cu formele grele și critice, nu cei cu forme ușoare. S-a văzut că în doar două zile, rezultatele au fost extraordinare”, a afirmat Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, pentru digi24.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy