MEDICAMENTUL care are ca efect secundar PSIHOZA: o tânără a sărit din avion după ce l-a luat

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Medicament
Medicament

O studentă de la Cambridge, de 19 ani, a murit după ce a sărit de la 5.000 de metri dintr-un avion. Tânăra a suferit o reacție psihotică după ce a luat un medicament cu efecte secundare nedocumentate.

Studenta Universității Cambridge a murit după ce a sărit dintr-un avion, de la 5.000 de metri altitudine, deasupra Madagascarului. Tânăra a luat un medicament anti-malarie cu efecte secundare „practic nedocumentate”, au spus părinții ei îndurerați.
Alana Cutland, în vârstă de 19 ani, se îmbolnăvise în timpul călătoriei sale în Madagascar, unde a visat mereu să ajungă pentru a cerceta special rară de crab albastru. Ea și-a scurtat călătoria pentru a se întoarce acasă, la cererea părinților ei.
Studenta, din Milton Keynes, a deschis ușa avionului și s-a aruncat după ce s-a luptat cu pilotul și colega Ruth Johnson, care se agățase de picioarele ei deasupra vastei jungle a insulei din Africa de Est. Incidentul a avut loc anul trecut, pe 25 iulei, 2019.
Un legist a spus că Alana, care era la sfârșitul celui de-al doilea an de studiu al științelor biologice ale naturii, a murit în urma saltului din avion în zborul ce avea loc între Anjajavay și Antananarivo.
Tom Osborne, legist pentru Milton Keynes, a cerut acum o revizuire a informațiilor despre  doxiciclină anti-malarie.
Și Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA) a spus că acum colectează „informații suplimentare” despre antibiotic.
Tom Osborne a spus că „a suferit un eveniment psihotic / delir care i-a dus la modificarea comportamentului și la moarte”, adăugând că este „destul de evident” că reacția a fost cauzată de medicament.
Dar într-o revelație șocantă, el a avertizat că nu există „nimic în prospectul cu informații despre medicament care să evidențieze sau să menționeze această posibilitate”, citează Dailymail.
„Dacă ea sau părinții ei ar fi fost conștienți de acest posibil efect secundar, ar fi putut să intervină mai devreme pentru a evita moartea ei", a adăugat dl Osborne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel