Medicul Emilian Imbri: COVID se tratează cu medicamente pentru alte afecțiuni

Adisa Codruț / 03 oct 2020 / 14:01

Medicul Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș din București, spune că nu există tratament pentru COVID și medicii folosesc scheme și medicamente pentru alte afecțiuni ca să trateze COVID-19. 

Medicul Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș din București spune că ”nu există tratament” pentru COVID și că se tratează ”cu nişte scheme şi cu medicamente care sunt fabricate pentru alte afecţiuni”.

”Cred că ţara noastră nu primeşte suficiente medicamente. (....) Nevoia de astfel de medicamente în România este mult mai mare decât aprovizionarea. Nu aceste medicamente salvează, cu toată responsabilitatea pe care o am ca medic, dar nu ca specialist infecţionist. Eu, totuşi, îmi asum riscul să spun că nu aceste medicamente îi salvează pe cei care intră într-o fază urâtă şi severă. Sunt cazuri pe care le-am avut în spital şi specialiştii care lucrează la noi ne-au spus că s-a dat schema maximă şi nu au dus până la capăt lupta cu această boală”, a declarat medicul.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy