Medicul Emilian Imbri: COVID se tratează cu medicamente pentru alte afecțiuni

Adisa Codruț |
Data publicării:

Medicul Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș din București, spune că nu există tratament pentru COVID și medicii folosesc scheme și medicamente pentru alte afecțiuni ca să trateze COVID-19. 

Medicul Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș din București spune că ”nu există tratament” pentru COVID și că se tratează ”cu nişte scheme şi cu medicamente care sunt fabricate pentru alte afecţiuni”.

”Cred că ţara noastră nu primeşte suficiente medicamente. (....) Nevoia de astfel de medicamente în România este mult mai mare decât aprovizionarea. Nu aceste medicamente salvează, cu toată responsabilitatea pe care o am ca medic, dar nu ca specialist infecţionist. Eu, totuşi, îmi asum riscul să spun că nu aceste medicamente îi salvează pe cei care intră într-o fază urâtă şi severă. Sunt cazuri pe care le-am avut în spital şi specialiştii care lucrează la noi ne-au spus că s-a dat schema maximă şi nu au dus până la capăt lupta cu această boală”, a declarat medicul.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel