Dr Emilian Imbri legat de recordul de îmbolnăviri de azi: ne așteptăm să mai crească numărul celor infectați

Adisa Codruț / 30 sep 2020 / 14:58
Elev, coronavirus, școală
Elev, coronavirus, școală

Managerul Institutului Victor Babeş, medicul Emilian Imbri, a făcut declarații legat de numărul record de infectări cu COVID de azi, 30 septembrie.

Managerul Institutului Victor Babeş, medicul Emilian Imbri, spune că numărul de infectări cu COVID nu va scădea.

”Este o cifră care să fiu sincer nu mi-aș fi dorit să apară pentru că este un avertisment dat de oficialități mai demult și susținut pe baza celor spuse de specialiști cum că trecând de 2000 de infectări, vom fi puși în fața unor situații greu de gestionat, mă refer la spitalizarea celor care au nevoie de internare. (...) Începutul școlii a forțat practic și întoarcerea din concedii a părințilorhttps://www.dcmedical.ro/emilian-imbri-gestul-dublu-periculos-pe-care-l-fac-liceenii-am-vazut-la-o-coala-din-apropiere_621038.html. S-a mărit numărul celor care s-a întors la serviciu. Imaginați-vă un pic că la școală copiii se bucură că se văd și în instituții părinții se bucură că se văd cu ceilalți colegi. Într-o situație în care s-a lăsat foarte mult descoperit și foarte mult s-a lăsat garda jos vizavi de mijloacele de protecție pe care le recomandă medicii, ne așteptăm din nou să mai crească numărul celor infectați. Noi încercăm zilnic să asigurăm plecarea din spital a celor care pot să plece liniștiți și cu test negativ”, afirmă Emilian Imbri.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy