Medicul Vasi Rădulescu, experiență neplăcută în mediul virtual: ce i-au scris oamenii la imaginea postată

Angela Sabău |
Data publicării:
Vasi Rădulescu
Vasi Rădulescu

Medicul Vasi Rădulescu a postat o imagine cu el purtând mască și în care îndeamnă oamenii să facă același lucru. Reacțiile oamenilor au fost de neînțeles.

Vasi Rădulescu, medic și scriitor, unul dintre cei mai activi în mediul virtual, a avut parte de o experiență neplăcută de care tot mai mulți cetățeni de bună credință se lovesc. El a postat o fotografie pe contul lui de Facebook, o imagine în care apare purtând mască și în care îndeamnă oamenii să facă același lucru. Din păcate, adepții teoriilor conspiraționiste sunt tot mai vocali în mediul virtual și sunt în număr tot mai mare, iar reacțiile lor nu au fost deloc încurajatoare. 
Iată ce a scris medicul, apoi, pe pagina sa de socializare.
Ce nenorocire de țară. Mi-e tot mai ciudă că n-am plecat naibii de aici. Am pus pe pagina Dr. Vasi Rădulescu poza cu masca și îndemnul de a ne proteja și a nu mai asculta de toți dubioșii conspiraționiști.
Rezultatul? Peste 200 de comentarii în care sunt făcut în toate felurile și oamenii pur și simplu refuză purtarea măștii, nu cred în virusuri... Cred că până deseară vor fi peste o mie de comentarii acolo, apoi poate câteva mii, poate chiar zeci de mii.
Devenim minoritari, ca oaze mici în deșertul prostiei. Vă rog să mă credeți pe cuvânt.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel