Michelle Pfeiffer, secretul siluetei sale perfecte: e ceea ce nimeni nu vrea cu adevărat să audă

Florina Pop |
Data publicării:
Michelle Pfeiffer FOTO: Instagram
Michelle Pfeiffer FOTO: Instagram

Michelle Pfeiffer a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă la 63 de ani.

Michelle Pfeiffer, în vârstă de 63 de ani, spune că face mari sacrificii pentru a arăta bine. ”Este ceea ce nimeni nu vrea cu adevărat să audă. Trebuie să mănânci corect, trebuie să faci mișcare, trebuie să dormi”, a declarat Michelle Pfeiffer pentru ITV. 

Actrița a mai spus că noi ”căutăm întotdeauna acea pilulă magică și ea nu există”. În urmă cu trei ani actrița afirma că alternează antrenamentele între yoga, Pilates, alergare, mers pe jos și ciclism. Michelle Pfeiffer a fost vegană timp de mulți ani deoarece ”Iubește” carbohidrații. ”A mânca acest tip de alimente este mult mai sănătos și eviți o mulțime de toxine care îți pot îmbătrâni pielea și corpul. Am observat o diferență pe pielea mea la puțin timp după ce am devenit vegan”. 

Vedeta a mai afirmat că și-a schimbat „faza vegană” pentru o dietă „paleo”, arată Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel