Mihai Constantinescu a încetat din viață, la 73 de ani

Adisa Codruț / 29 oct 2019 / 19:57
Mihai Constantinescu a încetat din viață
Mihai Constantinescu a încetat din viață

Mihai Constantinescu a încetat din viață în această seară, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l resusciteze, fără succes. El era internat în stare gravă de mai mult timp.

Miuhai Constantinescu a încetat din viață în această seară, în jurul ore 19.00, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de zeci de minute, însă fără succes.

Mihai Constantinescu avea 73 de ani și era internat în spital de mai multă vreme, după ce a suferit un stop cardio-respirator în luna mai. 

Artistul era internat încă din luna mai, la Spitalul de Urgență Floreasca, din București, după cea suferit un stop cardio-respirator. 

Prof. dr. Monica Pop, cunoscut medic oftalmolog și prietenă a artistului, a postat un mesaj emoționant: „ADIO, MIHAI! AI FOST ȘI VEI RAMÎNE UNIC! Și ca OM și ca MARE ARTIST! DRUM LIN ,OM FRUMOS, PRIETEN DRAG, CU CEA MAI FRUMOASĂ VOCE de pe PĂMÎNT!”

 

Mai multe detalii despre discografia, premiile sau viața artistului, puteți citi pe dcnews.ro. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy