Mihai Morar, tată a trei fete născute prematur: nu am văzut-o ca pe o dramă; am credință în Dumnezeu

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Mihai Morar, tată a trei fete născute prematur, spune că a încercat să nu dramatizeze momentul în care micuțele lui au venit pe lume un pic mai devreme decât era preconizat.

Omul de radio Mihai Morar a povestit la DC News TV despre fetele sale, care au venit pe lume înainte de termen. Gemenele Mara și Cezara, mezina Roua s-au născut la 32 de săptămâni și au petrecut câteva săptămâni în incubator.

”Atunci, fiind foarte tânăr, aveam 26 de ani când am devenit tată, mi se părea ceva normal, că lucrurile se rezolvă. Știam că ele luptă, că respiră, că o să fie bine. Au stat șase săptămâni în spital până au ajuns la greutatea normală. Dar nu am văzut-o ca pe o dramă, ca pe vai ce mi se întâmplă mie. (...) Am avut încredere. Mi-a dat încredere medicul cu care a născut Gabriela. Le-am văzut pe fete înaintea soției mele, Gabriela, ea mai stând la terapie după naștere. (...) Am credință în Dumnezeu și încredere în oameni”, a mai spus Mihai Morar, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel