Mihai Voropchievici: Cum îți dai seama ce caracter are un om, după degetele de la picioare. Bărbatul de care să fugi cât vezi cu ochii

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Picioare, simptom.       Foto: Pixabay
Picioare, simptom. Foto: Pixabay

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce arată degetele de la picioare despre caracterul unui bărbat. Iată persoanele de care ar trebui să fugi mâncând pământul: 

Arta interpretării picioarelor vine din China și India, a explicat numerologul Mihai Voropchievici. Forma și dispoziția degetelor de la picioare dezvăluie despre noi mult mai multe decât ne-am fi putut închipui, a precizat el, la Antena3. Este vorba de o interpretare exclusiv masculină, cu precădere de uz feminin. Cu alte cuvinte, e folositoare doamnelor, nu domnilor!

Semnificația degetului mare de la picior

„Degetul mare dacă este mult mai lung decât celelalte indică un bărbat deștept cu abilități creative, care știe să privească lucrurile din puncte diferite de vedere. Știe cum să termine un proiect pe care l-a început. Este un om extraordinar. Punctul său slab este incapacitatea de a se centra numai pe un singur lucru.

Dacă degetul mare nu este cu mult mai lung față de normal, avem de a face cu un bărbat care nu încearcă să își rezolve singur problemele, dar e un manipulator care știe să îi pună pe alții la treabă. E carismatic și știe să își folosească farmecul pentru a găsi niște robi care să mucească în locul lui”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.   

Al doilea deget de la picior

„Acest deget, cu cât e mai lung decât degetul cel mare, cu atât bărbatul are mai multe abilități de conducere. Cu toate astea, când ești șef mai ești și despotic! Acești bărbați sunt considerați dominatori, iar femeile caută să îi evite deoarece sunt de multe ori lipsiți de scrupule” a arătat Mihai Voropchievici. Aceștia sunt bărbații de care trebuie să fugi mâncând pământul. 

„Dacă al doilea deget este mai mic decât degetul mare, avem de a face cu un bărbat care știe să aștepte, să aprecieze armonia. Este un gânditor care preferă să stea mai la mal decât să intre în valurile tulburi” a continuat el.

Al treilea deget de la picior - mijlociul

„Chinezii asociază celui de al treilea deget de la picior - energia, forța, voința și, cumva, aprecierea din partea celorlalți. Cel care are un al treilea deget foarte lung la picior, este incredibil de energic, inventiv, dar și aventuros. Este genul de angajat model, de neînlocuit, care rezolvă orice. Sunt oameni care știu să își facă o carieră, să își vadă interesul, să ajungă pe posturi de conducere. În rândul celor cu un mijlociu lung sunt o mulțime de perfecționiști care de multe ori uită de familie în favoarea muncii.

Dacă al treilea deget este mai scurt sau foarte scurt, atunci în fața ta stă un om căruia îi plac distracțiile. E un frivol, un om pentru care clipa contează, nu luna. Trăiește momentul la intensitate maximă”, a detaliat numerologul, la Antena3. 

Cum arată picioarele bărbatuluji perfect, află aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel