Ministerul Sănătății păstrează măsurile privind coronavirusul din China

Adisa Codruț / 31 ian 2020 / 22:14
Aeroport
Aeroport

Ministerul Sănătăţii păstrează măsurile pentru aeroporturi şi unităţile medicale sanitare, stabilite încă din 26 ianuarie 2020.

Specialiştii Ministerului Sănătăţii şi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică au organizat vineri o videoconferinţă cu reprezentanţii Direcţiilor de sănătate publică pentru discutarea tuturor aspectelor necesare pentru asigurarea implementării la nivel local a setului de măsuri instituite în acest sens. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a solicitat suplimentarea stocurilor aflate la nivelul Ministerului Sănătăţii pentru biocidele utilizate pentru dezinfecţia mâinilor şi a suprafeţelor şi a echipamentelor de protecţie necesar personalul medico-sanitar, potrivit Agerpres.

În prezent, Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş" este dotat cu toate kit-urile necesare diagnosticării rapide a infecţiilor de acest tip. În prezent, în România nu s-a confirmat niciun caz de infecţie cu coronavirus, mai arată Ministerul Sănătăţii.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy