Ministrul Sănătății, COVID-19: măsurile de relaxare aduc tot timpul o creștere a numărului de cazuri

Adisa Codruț |
Data publicării:

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat vineri, 12 iunie, la Alba Iulia, că măsurile de relaxare vin mereu cu o creștere a numărului de îmbolnăviri.

După vizita la Spitalul Județean din Alba-Iulia, ministrul Sănătății a declarat că ”măsurile de relaxare tot timpul vor aduce o creştere a numărului de cazuri”. Noi trebuie să gestionăm acest număr de cazuri şi tocmai de aceea solicit pe această cale ca cei care sunt reticenţi sau contestă o măsură de alertă să-şi revizuiască un pic şi atitudinea, dar şi poziţia. (…) Realizând că totuşi avem cazuri în comunitate şi crescând în ultimele două zile, atunci avem o justificare”, a afirmat Nelu Tătaru, potrivit ziarului Unirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel