Ministrul Sănătății: avem tot mai puține cazuri de îmbolnăviri

Angela Sabău |
Data publicării:

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că numărul de îmbolnăviri de COVID-19 este din ce în ce mai mic, precum și transmiterea comunitară.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat la TVR1, că îmbolnăvirile cu COVID-19 sunt pe o pantă descendentă și că avem din ce în ce mai puține cazuri grave. De asemenea, transmiterea comunitară a virusului este scăzută. „Suntem pe o pantă descendentă, având un număr de cazuri noi din ce în ce mai mic de la o zi la alta. Avem de patru-cinci săptămâni aproximativ 200 de cazuri la terapie intensivă. Cazurile grave sunt din ce în ce mai puţine”, a spus Tătaru.

El a mai arătat că ar mai fi unele focare „în corpul medical, în căminele de bătrâni, în instituţiile cu pacienţi neuropsihici, în rândul celor care îngrijesc”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel