MIRABEGRON - prospect

DCMedical Team |
Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

MIRABEGRON – prospect. Acțiune: Antispastic urinar; agonist potent și selectiv al receptorilor beta 3-adrenergici, care determina relaxarea musculaturii netede vezicale, cu creșterea funcției de stocare (umplere) a vezicii urinare.

MIRABEGRON – prospect:

Denumirea comercială: BETMIGA 

Forma: Comprimate cu eliberare prelungită

Indicații: Trat. simptomatic al imperiozității micționale, al frecvenței micționale crescute și/sau al incontinenței prin imperiozitate micțională care pot surveni la pacienții adulți cu sindrom de vezică hiperactivă.

Contraindicații: Hipersensibilitate.

Atenție!: EMA a emis o avertizare referitoare la raportatarea unor cazuri grave de hipertensiune arterială și cazuri de creștere a tensiunii arteriale. Se impune prudență în Insuficiență Hepatică, Insuficiență Renală, HTA (hipertensiune) severă necontrolată, obstrucție subvezicală, asociere cu inhibitori puternici ai CYP3A, asociere cu antimuscarinice folosite în trat. vezicii hiperactive. Nu se folosește pe perioada sarcinii sau la femei fertile care nu utilizează măsuri contraceptive. Nu se folosește pe perioada alăptării.

Reacții Adverse: Frecvente: infecție de tract urinar; tahicardie. Mai puțin frecvente: infecție vaginală, cistită; palpitații, fibrilație atrială; dispepsie, gastrită; urti carie, erupție cutanată, prurit; edem articular; prurit vulvovaginal; creșteri ale valorilor GGT, AST, ALT. Rare: edem palpebral; edem al buzelor; vasculită leucocitoclastică, purpură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel