Mirela Vaida, mărturisiri despre sarcinile pierdute. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida - FOTO: Instagram@mirelavaida
Mirela Vaida - FOTO: Instagram@mirelavaida

Mirela Vaida a povestit despre clipele grele prin care a trecut din cauza celor două sarcini pierdute.

Mirela Vaida a vorbit despre faptul că a pierdut două sarcini. Mirela Vaida este mereu cu zâmbetul pe buze, atunci când apare pe micile ecrane, însă, ce nu știe foarte multă lume este că viața celebrei prezentatoare TV nu a fost întotdeauna roz.

Chiar dacă, în final, a reușit, drumul până acolo a fost extrem de greu și dureros. Una dintre sarcini a pierdut-o chiar pe scenă.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

”Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate,  are nu înțelege c cânt. Pe primul copil l-am făcut foarte greu. Am pierdut două sarcini.

Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți, și nu eram. Cu toată agitația asta, alergătura am pierdut două sarcini, dar urâte cu hemoragii, fix pe scenă, unde nu puteai face nimic. Am fost puternică, dar am suferit foarte mult, dar am luat apoi calea mănăstirii, a bisericii, să întreb de ce mi se întâmplă mie asta.”, a povestit Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira, potrivit Spectacola.

Vezi și: Rujul, efecte neașteptate asupra sănătății. 5 efecte nocive

”Am născut-o pe Carla natural”

În momentul în care a rămas însărcinată cu primul copil, prezentatoarea a fost în culmea fericirii. 

”Cu multă rugăciune și credință am rămas însărcinată cu Carla și a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu am pierdut două sarcini, am zis că nu mai spun, până nu-i mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural și doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că nu, dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani și am alăptat un an de zile exclusiv. Soțul îmi aducea copilul la muncă la alăptat. ”, a mai adăugat Mirela Vaida, în cadrul podcastului de pe Youtube.

Vezi și: Ce se întâmplă în creier când bei VIN sau țuică. Vlad Ciurea: Se stafidește. Doza de alcool este pentru fiecare în parte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel