Nouăți în chirurgia minim-invazivă, cu dr Ciprian Duță. Academia de Sănătate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Prof dr Irinel Popescu și prof dr Ciprian Duță. Foto: DC Medical
Prof dr Irinel Popescu și prof dr Ciprian Duță. Foto: DC Medical

Prof dr Ciprian Duță este invitatul ediției de luni, 18 octombrie, de la ora 11.00, a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de prof dr Irinel Popescu. Tema aceste ediții va fi chirurgia minim-invazivă. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe domnul profesor Ciprian Duță, profesor la Universitatea de Maedicină și Farmacia Victor Babeș din Timișoara, șeful Clinicii e chirurgie II la Spitalul Județean din Timișoara”, a edezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Discuția se va desfășura pe două direcții: una este cea a chirurgiei minim-invazive, în are profesorul timișorean excelează, dar și despre al XI-lea Congres de Chirurgie Minim-Invazivă ARCE 2021, care va avea loc în perioada 10-13 noiembrie 2021, la Timișoara, și a cărui gazdă și președinte va fi prof dr Ciprina Duță.

Congresul, care este organizat de Asociația  Română de Chirurgie Endoscopică și alte Tehnici Intervenționale (ARCE), va aborda de asemenea, printre altele, ultimele noutăți în materie de chirurgie minim-invazivă. 

Prof. Dr. Ciprian Duță este, de altfel, membru al board-ului Societății Europene de Chirurgie, președintele ARCE și președintele Societății Române de Coloproctologie.

Emisiunea va fi transmisă simultan, luni, 18 octombrie 2021, de la ora 11.00, și în reluare la ora 19.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel