Vrei o minte mai ascuțită? Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Cofeina din cafea este un drog care duce la dependență.
O ceașcă de cafea, fără zahăr, băută în a doua parte a zilei, nu este o problemă atât de mare pentru sănătate. Totuși, în locul cafelei și ceaiului chinezesc, sunt recomandate ceaiurile din plante.
Dacă nu te poți lăsa de cafea, iată o rețetă sănătoasă pentru a o înlocui!
Se rumenesc pe rând într-un vas de tablă neagră: două linguri de grâu, două lunguri de fasole uscată, o lingură de năut, o lingură de cicoare, trei linguri de orez. Se amestecă și se prăjesc foarte ușor în foarte puțin ulei de floarea-soarelui. Se lasă la răcit, după care se râșnesc. Pentru preparare se folosește o lingură cu vârf din produsul obținut la 400 ml de apă, lăsându-se la fiert timp de 10 minute. Nu se servește foarte fierbinte!
Această rețetă face parte din programul de sănătate al dr. Menrath, o excelentă carte de nutriție.
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
Acest ceai scade hipertensiunea și glicemia. Are efect semnificativ.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
O plantă banală din grădină ar putea vindeca inflamațiile intestinale.
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.