O mamă care a stat 2 luni la ATI, bolnavă de COVID, a născut o fetiță sănătoasă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bebeluș
Bebeluș

O gravidă care a petrecut două luni la ATI, bolnavă de COVID, a născut un bebeluș sănătos la Spitalul Județean Timișoara.

Reprezentanții Ro Vaccinare spun, pe rețelele sociale, că o gravidă, bolnavă de COVID, a reușit să nască un bebeluș sănătos după ce a stat două luni pe secția ATI. Aceștia spun că situația este o ”minune”. Bebelușul poartă numele medicului care a avut grijă de mama bolnavă de COVID.  

”Astăzi vă prezentăm un caz special, o minune care s-a întâmplat la secția de ATI din cadrul Spitalului Județean din Timișoara. O mamă care deși a petrecut 2 luni și jumătate în ATI, a reușit să nască o fetită sănătoasă și din fericire, s-a întors acasă împreună cu ea. Fetița portă numele medicului care a avut grijă de mama bolnavă de COVID.... Pentru unii, este ultima speranță, pentru alții… ultima stație.

Mame care poate nu reușesc să își mai cunoască copiii…Copii care poate nu își mai pot vedea mama….Acesta este mesajul celor care pun suflet în fiecare din aceste povești reale de viață, a celor care fac tot ce știu ei mai bine să facă ca să poată salva o viață.Speranță, credință, ULTIMA STAȚIE!”, scriu cei de la Ro Vaccinare pe Facebook.

Aproape 20.000 de noi cazuri de infectări au fost raportate în ultimele 24 de ore. De asemenea, 44 de decese. ”Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 25 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 19.685 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 44  decese”, se arată într-o informare.

Ministrul Sănătății, prof dr Alexandru Rafila, a explicat că la jumătatea lunii februare vom atinge vârful valului 5 al pandemiei COVID, iar peste trei săptămâni numărul infectărilor ar putea să scadă, urmând ca din martie să fie luate măsuri de relaxare a restricțiilor impuse din cauza pandemiei  COVID, a explicat prof. dr.  Alexandru Rafila, la Digi24. Vârful valului 5 ar putea fi înregistrat în perioada 10 - 15 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel