O româncă de 37 de ani a născut în parcarea unui spital din Olanda

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bebeluș
Bebeluș

O româncă de 37 de ani a născut în parcarea unui spital din Olanda o fetiță sănătoasă. 

Cristina Budea, o româncă de 37 de ani, a născut pe asfaltul unei parcări de spital din Olanda. Așa a venit pe lume a doua fetiță a cuplului, Sofia Alexandra. Sorocul i-a venit în parcarea unei unități medicale din Olanda unde a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Se întâmpla acum trei săptămâni.

Vestea a apărut în presă abia luni, 7 iunie, de ziua de naștere a Cristinei Budea. Ea a povestit jurnaliștilor olandezi că era 1 noaptea când a simțit contracții puternice şi i s-a rupt apa. Ajutată de soţ și-a făcut bagajul de maternitate, iar în parcarea spitalului MCL din Olanda totul s-a precipitat.

”Dintr-o dată s-a întâmplat atât de repede, încât am simțit deja capul. A fost atât de ireal, de parcă mă priveam de la distanță. M-am gândit: nu se poate să fie adevărat! Ca și cum nu aș fi plătit prețul“, a povestit Cristina presei locale, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel