Oana Sîrbu, după experința cu COVID: Sperietura a fost mare. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi

Adisa Codruț |
Data publicării:
Oana Sîrbu  FOTO: Instagram
Oana Sîrbu FOTO: Instagram

Actrița Oana Sârbu a povestit, pentru un post TV, că 2020 a fost un an cumplit pentru ea deoarece și-a pierdut mama și s-a îmbolnăvit de COVID. 

Actrița Oana Sîrbu a povestit prin ce a trecut în 2020, cum și-a pierdut mama și s-a îmbolnăvit de infecția COVID. Actrița a suferit enorm după ce s-a stins din viață cea mai dragă persoană din viața ei. Mama Oanei, în vârstă de 87 de ani, s-a luptat mult, dar nu a reușit să scape cu viață. Vedeta a rămas acum doar cu tatăl ei. 

„Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toți trecuți de a doua tinerețe. Am rămas doar ramura tânără din familia noastră. Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieții. Am fost extrem de legată de ei, chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta. Știa cât de greu este”, a declarat Oana Sîrbu pentru Prima TV. 

Chiar dacă spune că a fost precaută și s-a protejat cât a putut ea de mult, nu a reușit să scape de boală. 

„Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere. La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute, atât am dat masca jos, într-o pauză, și asta a fost. La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a spus actrița. 

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel