Obțineți roșii mai gustoase din grădină dacă folosiți sare amară

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Sarea amară sau sarea Epsom este un mineral compus din sulfat de magneziu care poate fi folosit și ca îngrășământ în grădină.

Sarea Epsom are un gust amar, este cristalină, este folosită ca remediu natural împotriva unor boli și poate fi utilizată ca îngrăsământ în grădină. Ajută la creșterea plantelor. Mai întâi, sarea amară ajută la germinarea semințelor. 130 de grame de sare amară se presară pe o suprafață de 3 metri pătrați.

La plantele adulte poate fi folosită ca și îngrășământ natural pentru rosii. Dacă acestea au frunze ușor îngălbenite înseamnă că planta are un deficit de magneziu. Ca să scăpați de această lipsă adăugați sare constant. O soluție ideală ar fi o lingură de sare amară pentru fiecare plantă. Dacă se repetă acest procedeu la fiecare două săptămâni o să obțineți plante mai sănătoase și roșii mai gustoase, potrivit cumsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel