Oglinda spartă. Numerologul Mihai Voropchievici: în fiecare superstiție e o un sâmbure de adevăr

Adisa Codruț |
Data publicării:
Femeie care se uită în oglindă  FOTO: Pixabay
Femeie care se uită în oglindă FOTO: Pixabay

Numerologul Mihai Voropchievici spune că ”în fiecare superstiție e un sâmbure de adevăr”.

Numerologul Mihai Voropchievici a povestit o dramă prin care a trecut și care i-a întărit crdința în superstiția legată de oglinzile sparte.

”Superstiţiile sunt nişte lucruri verificate de altele, preluate de sceptici şi difuzate pentru toată lumea. Dar sunt lucruri verificate. În fiecare superstiţie există un sâmbure de adevăr şi nu putem să îl contestăm. Cine vrea să îl conteste, e treaba lui, dar trebuie să vină cu argumente.Când o oglindă s-a spart în multe cioburi, alea sunt mărunţişuri iminente, necazuri mărunte ale vieţii şi le poţi rezolva”, afirmă Mihai Voropchievici. 

Întâmplarea povestită de numerolog s-a petrecut în 1985.

”Oglinda are două funcţii: să ne arate nouă chipul, să ne oglindim, şi tototdată este un portal pentru lumea cealaltă. (...) Oglinda ascunde nişte taine fantastice, iar asta cu ghinionul şi necazul şi probleme pe care le aduce... eu am verificat-o pe propria persoană în 1985. Când am ieşit de la muncă, am luat prosopul şi a zburat oglinda, cu faţa în jos, exact fără niciun ciob, s-a spart în trei bucăţi egale, în triunghi. În secunda următoare, e clar. E un semn că cineva din familie va muri. Asta a fost în iulie şi în septembrie a murit mama. Apoi, după alte trei luni, a murit tata. Şi aproape de trei luni, a murit şi soacră-mea. Trei decese în mai puţin de un an. De trei ori trei. Cum s-a spart oglinda”, a spus Mihai Voropchievici, arată DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel