OMS, avertisment pentru populație. Care sunt persoanele vulnerabile la coronavirus


Organizația Mondială a Sănătății a subliniat importanța faptelor în lupta împotriva focarului actual de coronavirus.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că persoanele de toate vârstele pot fi infectate de virus, dar spune că persoanele în vârstă și cele cu condiții medicale preexistente par a fi mai vulnerabile la boală, notează CNN.

OMS încearcă, de asemenea, să dezmintă unele dintre miturile care circulă online. Acesta a spus, de exemplu, că nu există dovezi că animalele de companie, cum ar fi câinii și pisicile, pot fi infectate cu virusul.

De asemenea, le-a spus oamenilor că este sigur să primească pachete din China. "Din analiza anterioară, știm că acest coronavirus nu supraviețuiește mult timp asupra obiectelor, cum ar fi scrisori sau pachete", a transmis OMS prin intermediul rețelei de socializare Twiter.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel