OncoGen Timișoara, recunscut de OMS ca singurul din România care testează vaccin contra COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Prof. dr. Virgil Păunescu, coordonator OncoGen
Prof. dr. Virgil Păunescu, coordonator OncoGen

OncoGen din Timișoara a fost recunoscut de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) ca fiind singurul din România care testează un vaccin împotriva COVID-19.

OncoGen din Timișoara a fost recunoscut de Organizația Mondială a Sănătății ca fiind singurul din România care testează un vaccin împotriva COVID-19.

Virgil Păunescu, coordonator OncoGen, a declarat miercuri la Antena 3 că cele mai mari centre de cercetare din lume sunt angrenate în competiția pentru dezvoltarea acestui vaccin.

„Unele sunt mai avansate, altele mai puțin. Competiția nu s-a încheiat. După cum vedeți, termenele din păcate se tot devansează. Suferim la capitolul finanțare. Noi lucrăm din sponsorizări, pentru că n-am beneficiat de un proiect (...). Suma minimă cu care am răsufla ușurați și am putea merge rapid înainte ar fi de 500.000 de euro în momentul de față”, a mai spus directorul OncoGen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel