OncoGinecologia, subspecialitate ”extrem de bine statuată” în UE. Dr Patriciu Achimaș-Cadariu explică

Florina Pop |
Data publicării:
EXCLUSIV
Cancerul
Cancerul

Dr Patriciu Achimaș-Cadariu explică, la Interviurile DC News și DC Medical, ce este OncoGinecologia și cum este ea văzută în Comunitatea Europeană.

La Cluj s-a desfășurat recent Forumul de OncoGinecologie, organizat de Societatea Română de Chirurgie și Oncologie Ginecologică. Dr Patriciu Achimaș-Cadariu spune că acest eveniment, ajuns la a treia ediție, a reunit speakeri din toată țara și din străinătate care au discutat despre OncoGinecologie, o subspecialitate la ordinea zilei în Vestul Europei.

”Această subspecialitate este una extrem de bine statuată în Comunitatea Europeană. Se referă la cancerele sferei genitale, genito-mamare ale femeii. Practic, patologia această reprezintă 50% din patologia neoplazică malignă la femei. În plus, cu specificitățile noastre, cu problema cancerului de col uterin ș.a.m.d”, a afirmat Achimaș-Cadariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel