Pacientă suspectă de COVID, ținută încuiată într-un container, la Spitalul Județean Giurgiu. Procurorii au deschis o anchetă

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

O pacientă, suspectă de COVID, a reclamat că, în iunie 2020, în timp ce aștepta testul PCR, a fost ținută încuiată ore întregi fără apă și medicamente într-un container, în curtea Spitalului Județean Giurgiu.

O pacientă, suspectă de COVID, a reclamat instanței că anul trecut, în zilele de 18 și 19 iunie, a fost ținută încuiată într-un container, fără apă și medicamente, în curtea Spitalului Județean Giurgiu.

Procurorii au deschis o anchetă și patru cadre medicale sunt puse sub acuzare că ar fi ar fi sechestrat un pacient într-un container și pentru neglijență în serviciu.

Pacienta susține că ar fi fost abandonată într-un container până la aflarea rezultatului la testul COVID, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel