Cadre medicale AUDIATE de procurori în urma incendiului puternic de la Matei Balș

Adisa Codruț |
Data publicării:
Un incendiu puternic a izbucnit la Institutul Matei Balș din București   FOTO: Crișan Andreescu
Un incendiu puternic a izbucnit la Institutul Matei Balș din București FOTO: Crișan Andreescu

Cadre medicale de la Institutul Matei Balș sunt audiate în acest moment de către procurori în urma incendiului violent produs vineri dimineață.

Cadrele medicale care au fost de gardă noaptea trecută la Institutul Matei Balș din București sunt audiate de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Acesta audieri preliminare se desfășoară la sediul Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. digi24 susține că managerul spitalului a trimis și o echipă de avocați pentru a asista la aceste audieri.

Anchetatorii caută să afle ce s-a întâmplat în spital, dacă Institutul beneficia de căldură și dacă se știa să fie aeroterme în saloanele unde a izbucnit incendiul, dar și dacă aparținătorilor li s-a dat voie să aducă aeroterme pentru ca rudele lor să nu rabde frig.

Un incendiu violent s-a produs vineri dimineața, în jurul orei 5, la Institutul Matei Balș. 5 oameni și-au pierdut viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel