Un aditiv din plastic, asociat cu peste 356.000 de decese cauzate de bolile de inimă
Aditivul găsit la orice pas, asociat cu decesele din cauze cardiovasculare. Crește dramatic inflamația din organism.
Mai mult de jumătate dintre pacienții care au fost internați cu insuficiență cardiacă se reîntorc în spital cu probleme și mai grave, în maximum un an.
Într-o analiză a doarelor medicale a 448 de pacienți cu insuficiență cardiacă care au fost externați dintr-un spital din Suedia, 20,3% dintre pacienți au fost readmiși la spital în termen de 30 de zile, iar 60,9% au fost readmise în termen de 1 an.
Analiza ESC a insuficienței cardiace a constatat că majoritatea pacienților care au trebuit să fie spitalizați au fost reinternați pentru insuficiență cardiacă.
Pacienții care au fost reinternați au avut o probabilitate mai mare de a avea disfuncții renale, boli pulmonare și boli psihiatrice decât pacienții care nu au fost reinternați.
„Prin vizarea populațiilor cu risc crescut de insuficiență cardiacă și reinternare în spital, și direcționarea intervențiilor adecvate către acești pacienți, multe spitalizări ar trebui prevenite”, au scris autorii studiului (link direct studiu).
Aditivul găsit la orice pas, asociat cu decesele din cauze cardiovasculare. Crește dramatic inflamația din organism.
Pandemia tăcută care ucide zilnic. Medicii lansează un avertisment sumbru. E o amenințare globală subestimată. Este principala cauză a mortalității la nivel global.
Bolile de inimă, diagnosticate diferit. Testul privind valoarea colesterolului nu mai este de actualitate.
Unul din trei atacuri de cord lovește în tăcere, fără dureri în piept și fără semnale clare. Medicii trag un semnal de alarmă.
Dieta care îți ucide inima în tăcere. Alimentele care transformă arterele în bombe gata să explodeze.
Sindromul Wolff-Parkinson-White este o afecțiune cardiacă tăcută. Poate rămâne ascunsă până la bătrânețe.
Deficitul care îți afectează grav inima. Duce la complicații majore și nu îți dai seama.
Alimentele care îți afectează inima. Duc la insuficiență cardiacă. Le consumi zilnic și cresc riscul de boli cardiace cu 46%.