Partidă fatală de sex: companie găsită vinovată de moartea unui angajat

Adisa Codruț / 12 sep 2019 / 22:44
Baruri, cafenele  FOTO: pexels.com
Baruri, cafenele FOTO: pexels.com

Un tribunal din Franța a condamnat o companie pentru decesul unui angajat care a murit în timpul unei partide de sex, într-o călătorie de afaceri.

Sex, companie. Un tribunal din Franța a găsit vinovată o companie de moartea unui angajat care a avut o partidă de sex fatală în timpul unei călătorii de afaceri.

Bărbatul a făcut atac de cord în timp ce întreținea relații sexuale, potrivit Pro TV care citează BBC. Judecătorii din Franța au considerat că vina o poartă compania și au clasificat moartea acestuia accident de muncă și au acordat și familiei dreptul la despăgubiri. Asta deși reprezentanții companiei au susținut că bărbatul nu îndeplinea nicio sarcină de la slujbă când a acompaniat o femeie în camera ei de hotel. Judecătorii francezi au aplicat legea care zice că un angajator este responsabil de orice accident întâmplat în timpul unei călătorii de afaceri.

Bărbatul a fost inginer pentru o companie de servicii pentru căi ferate. Și-a pierdut viața în 2013, la un hotel, în timpul unei călătorii în centrul Franței, în timpul unei partide de sex. Firma a contestat în instanță decizia furnizorului de asigurări de sănătate care a considerat moartea bărbatului un accident. Furnizorul a argumentat, la Curtea de Apel din Paris, că activitatea sexuală este normală, ”la fel ca un duș sau un prânz”. Curtea i-a dat dreptate furnizorului de asigurări de sănătate.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy