Paturi noi la Spitalul Județean Slatina. Cât costă investiția

Adisa Codruț / 23 sep 2019 / 20:24
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a cumpărat 300 de paturi noi, majoritatea pentru saloanele din blocul Medical şi Psihiatrie. Jumătate din paturile unităţii sanitare sunt noi.

Paturi noi, Olt. Managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, spune că înlocuirea paturilor şi mobilierului din saloanele spitalului va continua şi anul viitor, odată cu modernizarea şi reabilitarea secţiilor. Cele 300 de paturi noi vor ajunge la spitalul din Slatina în această săptămână, iar investiţia, în valoare de 3,6 milioane de lei, a fost finanţată din fonduri de la Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ) Olt, potrivit Agerpres.

Noile paturi vor fi montate în Secţiile Diabet, Nefrologie, Pneumologie, Medicină Internă şi Gastroenterologie, toate din corpul de clădire Medicală, unde au loc şi lucrări de reabilitare interioară, precum şi în Secţia de Psihiatrie. Anul acesta au fost dotate cu mobilier nou, inclusiv paturi, şi saloanele din Secţia de Oncologie, reabilitată complet şi dată în folosinţă în luna iulie.

Până la finalul acestui an SJU Slatina va fi dotat şi cu noi echipamente medicale pentru şase secţii, investiţiile în aparatură ridicându-se la circa 1,5 milioane lei, în prezent fiind în curs procedura de licitaţie.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy