Pericolele poluării. Șeful Gărzii de Mediu: daunele sunt mai mari decât daunele de la COVID

DCMedical Team / 29 mai 2021 / 09:48
Aer poluat
Aer poluat

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a declarat că daunele poluării ar fi ”mai mari decât aunele COVID”. 

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, consideră că efectele poluării sunt ”mai mari” decât cele ale infecției COVID.

”Pentru COVID am pus în mişcare forţe, am cheltuit bani extraordinar de mulţi, am ţinut lumea în case, pentru poluare aproape nu facem nimic. Nu sunt bani, nu sunt forţe, nu sunt ministere care să lucreze în comun, dar numărul victimelor este mai mare la poluare. (...) Amprenta pe care o presupune poluarea de mediu este mult mai mare. Nu vorbim de mediu în această ecuaţie pentru că problema de mediu, amprenta pe care o presupune poluarea de mediu este mult mai mare. (...) Daunele sunt mai mari decât daunele de la COVID, dar nimeni nu vorbeşte despre asta pentru că ne scade foarte mult productivitatea în muncă”, a afirmat Octavian Berceanu, arată Antena 3.

 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy