Pericolele poluării. Șeful Gărzii de Mediu: daunele sunt mai mari decât daunele de la COVID

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Aer poluat
Aer poluat

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a declarat că daunele poluării ar fi ”mai mari decât aunele COVID”. 

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, consideră că efectele poluării sunt ”mai mari” decât cele ale infecției COVID.

”Pentru COVID am pus în mişcare forţe, am cheltuit bani extraordinar de mulţi, am ţinut lumea în case, pentru poluare aproape nu facem nimic. Nu sunt bani, nu sunt forţe, nu sunt ministere care să lucreze în comun, dar numărul victimelor este mai mare la poluare. (...) Amprenta pe care o presupune poluarea de mediu este mult mai mare. Nu vorbim de mediu în această ecuaţie pentru că problema de mediu, amprenta pe care o presupune poluarea de mediu este mult mai mare. (...) Daunele sunt mai mari decât daunele de la COVID, dar nimeni nu vorbeşte despre asta pentru că ne scade foarte mult productivitatea în muncă”, a afirmat Octavian Berceanu, arată Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel