Peter Thiel, fondatorul PayPal, rutina zilnică. De ce ia hormoni de creștere la 55 de ani

Monika Baciu |
Data publicării:
peter thiel - FOTO: Captură YouTube@Forbes
peter thiel - FOTO: Captură YouTube@Forbes

Peter Thiel, în vârstă de 55 de ani, urmează un tratament cu hormoni de creștere.

Peter Thiel, fondatorul PayPal, va petrece în România, la Brașov, alături de alți miliardari și vedete de talie mondială. Peter Thiel se va afla la Castelul Bran de petrecerea de Halloween organizată de Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X. Peter Thiel, în vârstă de 55 de ani, urmează un tratament cu hormoni de creștere.

Cine este Peter Thiel

Peter Thiel este unul dintre cei mai de succes investitori din lume. Cu o avere în valoare de peste 7 miliarde de dolari, investitorul are reputația de a fonda unele dintre cele mai de succes afaceri din lume, inclusiv cele ale PayPal și Palantir Technologies. Thiel crede foarte mult în criptomonedă și a făcut mai multe investiții în spațiu. Thiel are talentul de a găsi oportunități inovatoare de investiții în tehnologie și a fost în special primul investitor extern în Facebook.

Thiel are un stil de viață interesant, și el este frecvent în călătorii în întreaga lume pentru afaceri sau plăcere. Gândindu-se mereu la viitor, miliardarul a cumpărat teren în Noua Zeelandă, unde intenționează să construiască un buncăr în pregătirea sfârșitului sistemului financiar.

Vezi și: Angelina Jolie, rutina de înfrumusețare. La ce tehnici apelează actrița de la Hollywood. Ce nu omite NICIODATĂ

Cum arată o zi din viața lui Peter Thiel

Similar cu alți miliardari, Thiel își începe dimineața devreme. El spune că se ridică din pat în fiecare zi la ora 6:30. În special, Peter Thiel se trezește la aceeași oră în fiecare dimineață fără ajutorul unui ceas deșteptător.

Una dintre calitățile consecvente din planul zilnic al lui Thiel este angajamentul său față de obiceiurile care îi sporesc sănătatea și longevitatea. El crede că, prin păstrarea rutinii sub control și trezindu-se, la aceeași oră în fiecare dimineață, el își programează corpul pentru stăpânirea optimă a ciclului de somn / veghe.

Peter Thiel doarme șase până la șapte ore  pe noapte și este de obicei în pat în jurul miezului nopții, fără a avea probleme cu somnul.

Thiel își începe dimineața cu un antrenament și își ia sănătatea în serios. Aparent, Thiel ia hormon uman de crestere (HGH) pentru efectele sale anti-îmbătrânire. Miliardarul ia un tratament cu hormoni umani de creștere cu până la 3IUs de hormon exogen în fiecare zi înainte de exercițiu. Thiel susține că utilizarea hormonului face ca pielea lui să arate mai tâneră și reduce inflamația sistemică în corpul său, care provoacă semne de îmbătrânire, notează Finty.

Peter Thiel preferă să aibă o dietă curată și sănătoasă. El se concentrează pe fructe pentru micul dejun și urmează o dietă în stil paleo în timpul zilei. El este strict împotriva zahărului, afirmând că nu îl consumă niciodată în niciunul dintre alimentele din dieta sa.

Thiel oscilează între un Paleo și o dietă obișnuită, în funcție de cum se simte. El avită carbohidrații la mesele sale de seară, concentrându-se pe obținerea unei cantități suficiente de grăsimi și proteine pentru a satisface cerințele sale dietetice.

Vezi și: Elon Musk, în România. Ce este Sindromul Aspreger de care suferă miliardarul

Peter Thiel, probleme cu gestionarea timpului

Peter Thiel afirmă că nu are un program specific pentru nicio zi. Nu are o rutină structurată pentru muncă, dar urmărește întotdeauna un obiectiv pe care îl are pentru el însuși în legătură cu o nouă afacere sau o oportunitate de afaceri. El se bazează pe echipa sa pentru informații periodice cu privire la interesele sale de afaceri și crede că lucrează cu unii dintre cei mai deștepți oameni din lume.

Thiel s-a plâns de capacitatea sa de a gestiona timpul, de multe ori fiind în criză de timp în timpul zilei. Fiind un polimat, adică o persoană cu cunoștințte variate, nu este surprinzător faptul că Thiel se bucură de conversații lungi și aprofundate cu oamenii pe o mare varietate de subiecte. De multe ori pierde timp în aceste angajamente, provocându-i probleme cu menținerea programului său în timpul zilei.

Scopul lui în fiecare zi este de a învăța ceva nou. El lucrează pentru a-și extinde viziunea asupra lumii în fiecare zi și își petrece mult timp citind. Thiel afirmă că unele dintre cărțile sale preferate includ titluri clasice scrise de autori futuriști, cum ar fi "Noua Atlantida" a lui Sir Francis Bacon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel