Piatra care îți menține sănătatea. Este o sursă de energie și bunăstare mentală

Monika Baciu |
Data publicării:
piatra care iti mentine sanatatea - FOTO: Freepik@awesomecontent
piatra care iti mentine sanatatea - FOTO: Freepik@awesomecontent

Piatra care îți menține sănătatea are beneficii și asupra tiroidei. În plus, ameliorează durerea și îți oferă energie. Descoperă și celelalte beneficii ale acesteia.

Piatra care îți menține sănătatea este o sursă de energie și tratament pentru bunăstare mentală. Accesoriile din chihlimbar, pentru că despre acesta este vorba, tind să pară mari și poate că nu sunt populare în zilele noastre. Dar iată care sunt beneficiile pentru sănătate ale chihlimbarului, purtați-l la modă zilnic, potrivit Dr. Health Benefits.

Chihlimbarul poate ameliora durerea

Bijuteriile din folosirea chihlimbarului sunt considerate a funcționa foarte bine pentru scăderea durerii în părțile gâtului, capului și gâtului. Brățările realizate din această rășină nativă sunt aplicate în mare parte datorită efectului său care se crede că scade durerea artritei, reumatismului, precum și a mișcării articulațiilor.

Cu toate acestea, se consideră, de asemenea, că utilizarea bijuteriilor din chihlimbar capabile să scadă anxietatea și să vindece oboseala.

Vezi și: Demența, diagnosticată cu 14 ani mai devreme. 11 factori de risc care contribuie la apariția bolii

Chihlimbar pentru tiroidă

Multe persoane își pun și acest lucru ca și colier deoarece au considerat că este capabil să crească funcția tiroidei. Dacă folosiți un colier pentru aceste scopuri specifice, ar fi mai bine să alegeți un colier mai scurt, care să fie cât mai aproape de tiroidă.

Vezi și: Sarcina criptică sau cum să nu știi că ești însărcinată. Cum e posibil acest lucru. Ce legătură are cu educația, susținerea familială sau anumite boli

Chihlimbar pentru acidul succinic

Colierul care provine din acest tip de minerale se crede că are până la 10% din greutate din aceste substanțe. Pentru a vă asigura că primiți o mai mare îmbunătățire a sănătății de la colierele dumneavoastră este imperativ să vă asigurați că mineralele din el sunt făcute din sursă autentică.

Acest lucru este avantajos datorită altor diverse bijuterii care nu conțin atât de multe substanțe în ele.

Atunci când vă puneți bijuteriile din chihlimbar, este de asemenea important să vă asigurați că acestea sunt în contact cu câteva părți ale corpului. Acest lucru este esențial datorită proprietăților chihlimbarului, care este capabil să producă acid succinic exact atunci când simte căldura de la atingerea pielii. Așadar, în esență, cu cât veți folosi mai mult bijuteriile din chihlimbar, cu atât mai multe avantaje pentru sănătate puteți obține de pe urma lor.

Vezi și: Ce boli poți avea dacă ți se zbate ochiul. Unele pot fi chiar grave. La ce să fii atent

Chihlimbarul ca remediu natural

Chihlimbarul a fost utilizat de multe generații, în special în Europa. Colierele de chihlimbar sunt vândute în mod popular în farmaciile din aceste țări. Alături de alte remedii conservatoare, cum ar fi acupunctura, yoga și uleiurile esențiale, pare logic că, dacă nu ar fi funcționat corespunzător, atunci oamenii ar fi încetat de mult timp să le mai poarte.

Posedând nu doar proprietăți vindecătoare, ci și electrostatice, chihlimbarul a fost considerat multă vreme o piatră magică. Primele mențiuni despre proprietățile vindecătoare ale chihlimbarului, cum ar fi medicația de sângerare și găurirea craniului, sunt și ele medicamente tradiționale, dar care au încetat să se mai facă după ce s-a ajuns la concluzia că erau periculoase sau ineficiente.

Pe lângă cercetările dovedite în timp, se crede că există o relație între organismul nostru biologic și rășina de chihlimbar pe care medicamentele moderne nu au observat-o încă.

Vezi și: De ce să aplici folie de aluminiu pe ferestre. 4 efecte uimitoare

Beneficiile efectului placebo sunt detectate în știință, iar dacă alte metode de sănătate sunt decise de experți să nu fie decât un simplu placebo, atunci acesta este încă total util. În plus, pacientului îi este eliminată în continuare boala, iar acesta se simte mai puternic pentru a se ajuta singur și se simte întinerit.

În cazul în care utilizarea unui medicament mare, natural, de obicei frumos și plin de medicamente autohtone permite oamenilor să rezolve starea de sănătate suferindă fără a încerca să meargă la intervenții spitalicești, atunci aceasta este o proprietate uimitoare a chihlimbarului.

Aceste tratamente blânde dovedite în timp ar trebui să fie întotdeauna utilizate ca o evitare față de orice boală și ca o metodă, mai degrabă decât să se decidă în grabă la medicamente dăunătoare cronice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel