Președintele CJ Maramureș, testat pozitiv la noul coronavirus

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Gabriel Zetea    Foto: facebook
Gabriel Zetea Foto: facebook

Președintele în funcție al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a fost testat pozitiv la noul coronavirus. El se află în izolare la domiciliu.

Președintele în funcție a Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a fost testat pozitiv la COVID-19. El a anunțat pe pagina sa de socializare că a primit rezultatul testului și este pozitiv. 
Gabriel Zetea a pierdut alegerile pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean. El rămâne președintele în funcție până la preluarea mandatului de către noul președinte ales al Consiliului Județean.
„Dragi prieteni, în urmă cu puțin timp am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. După ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu două zile în urmă, am ales să mă izolez și să mă testez. Fiind optimist de felul meu vă anunț că pentru câteva zile <rămân pozitiv>”, a glumit el. 
„Ceilalți colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, așa că rămân izolat la domiciliu și încep procesul de recuperare. Vă îndemn să respectați, în continuare, toate măsurile de protecție și de distanțare. 
Să fim sănătoși! Mergem mai departe și sunt convins vom ieși mai întăriți și din această provocare!”, a scris el pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel