Prima fotografie 3D a coronavirusului. Așa arată SARS-COV-2 / VIDEO incredibil

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Pandemie
Pandemie

Așa arată coronavirusul în prima fotografie 3D.

Cercetătorii austrieci au reuşit să realizeze prima fotografie 3D a SARS-CoV-2. Până acum au fost publicate doar reprezentări grafice ale virusului, potrivit Deutsche Welle.

Imaginea 3D a fost realizată după mostre înghețate, de către compania Nanographic, o filială a Universităţii Tehnice din Viena.

Concret, pentru pregătirea primului instantaneu, cercetătorii s-au folosit de particule extrase la Universitatea Tsinghua din Beijing, China, tratate prin tehnici de microscop crioelectronic şi digitalizarea ulterioară a acestuia.

Nanographic speră ca aceste imagini să ajute cercetătorii să înţeleagă cum funcţionează virusul.

"Contribuţia noastră la acest proiect a fost să oferim un proces digital care să proceseze imaginea pentru a vizualiza modelul cât mai clar", au declarat cercetătorii. 


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel