Primarul din Călărași, Dan Drăgulin, mort de COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dan Drăgulin    Foto: Facebook
Dan Drăgulin Foto: Facebook

Primarul orașului Călărași, Dan Drăgulin, a murit în această dimineață în urma infecției cu COVID-19. Bărbatul de 59 de ani era internat la „Matei Balș”.

Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași și președintele PNL al filialei locale, a murit în această dimineață în urma infecției cu noul coronavirus. Bărbatul avea 59 de ani și era internat la institutul Matei Balș încă dinainte de alegeri. 
”Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. 
Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său.  Dumnezeu să-l odihnească în pace!” este comunicatul PNL.
Primarul nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa s-a deteriorat, notează Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel