Primul caz de gripă din acest sezon: unde a fost înregistrat

DCMedical Team |
Data publicării:
Complicațiile gripei
Complicațiile gripei

Primul caz de gripă din acest sezon a fost înregistrat la Galați. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, care era convins că are COVID-19.

Primul caz de gripă din acest sezon a fost înregistrat la Galați, un bărbat de 43 de ani fiind cel infectat cu virusul gripal. Bărbatul a crezut inițial că are COVID-19, astfel că s-a prezentat la spital unde a făcut un test. Pe lângă testul pentru COVID-19, el s-a mai testat și pentru gripă, iar rezultatul testelor i-a confirmat că nu are COVID-19, ci s-a infectat cu virusul gripal B. 
Bărbatul se tratează la domiciliu, scrie Antena 3, potrivit indicațiilor medicului.
Potrivit datelor, cazurile de gripă din acest an au fost foarte rare și se crede că asta se întâmplă datorită faptului că au fost respectate măsurile de prevenire a infecției cu SARS-CoV-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel