Problema de sănătate cu care se confruntă Gina Pistol în sarcină: Am dureri de simt că înnebunesc

DCMedical Team |
Data publicării:

Vedeta TV Gina Pistol le-a întrebat pe mămici pe rețelele sociale dacă s-au confrunat cu aceași problemă care-i dă de furcă de câteva zile.

Gina Pistol, vedeta TV, a mărturisit pe rețelel sociale că se confruntă cu o problemă dermatologică neașteptată. ”Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?', a întrebat Gina Pistol pe InstaStory. Vedeta TV mai nota că abia mai poate merge 50 de metri, dșei înainte de sarcină alerga 6-10 kilometri fără probleme.

”Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea. Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc”, mai scrie Gina Pistol pe rețelele sociale, potrivit Viva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel