Urmărește dezbaterea live

Prof dr Cătălina Poiană: Mă retrag din cursa pentru funcția de rector al UMF Carol Davila

Dana Lascu |
Data publicării:
Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor București  FOTO:Facebook Cătălina Poiană
Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor București FOTO:Facebook Cătălina Poiană

Prof dr Cătălina Poiană și-a retras candidatura la funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București.

La doar trei săptămâni după ce își anunțase candidatura la funcția de rector al UMF Carol Davila, Prof dr Cătălina Poiană se retrage din cursă.

„Vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordate în ultimele săptămâni, de când mi-am depus candidatura pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București. Am fost fericită să văd că proiectele și direcțiile de dezvoltare pe care le-am propus pentru UMF „Carol Davila" au avut un ecou atât de puternic și au rezonat cu dorințele unui număr atât de mare dintre dumneavoastră. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele în număr foarte mare transmise.

Le mulțumesc și tuturor celor care m-au votat în alegerile pentru Senatul Universității. Acest scrutin a arătat clar voința comunității votante, care consider că trebuie respectată.

Vă asigur că sunt un om de echipă și un om responsabil, care va depune întotdeauna toate eforturile și își va pune toată priceperea în slujba dezvoltării Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București, alături de viitorul rector.

După o analiză și o reflecție atentă, am decis, însă, ca eu să îmi retrag candidatura pentru această funcție.

Poate cel mai important lucru, fapt care m-a bucurat, a fost că multe dintre punctele aflate în Rezoluția Studenților din Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București înaintată candidaților pentru funcția de rector s-au regăsit în programul meu și sunt convinsă că se vor regăsi și pe agenda viitorului rector.

În scurt timp vă voi anunța direcția pe care vreau să o urmez și căreia vreau să mă dedic în totalitate în continuare", a scris prof dr Cătălina Poiană pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel